22 May 2026
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το πιο διάσημο food market επιστρέφει (για ένα ακόμα βράδυ) στη Λευκωσία

Μία ακόμα Παρασκευή με καλό φαγητό στον κήπο

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2026

Σας περιμένουμε αυτή την Παρασκευή, 22 Μαΐου, στους Δημοτικούς Κήπους Λευκωσίας για μια βραδιά γεμάτη φαγητό, ποτά, μουσική και όμορφη διάθεση.

Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ, ενώ το bar και η μουσική θα συνεχιστούν μέχρι τις 12πμ. Η DJ Buttercup θα φροντίσει για τη μουσική της βραδιάς με τις επιλογές της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως πάντα, μην ξεχάσετε να φέρετε τα δικά σας ποτήρια από το σπίτι, καθώς έχουμε καταργήσει τα πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας το μπλε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι μας, διαθέσιμο στο bar με μόλις €2.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook (www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email στο market@forkcy.com ή καλέστε στο +35796395261.

* Ο ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ/ΤΑΜΕΙΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ Ή REVOLUT

Σχετικά

Ατζέντα
May 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close